Over de award

 
 

In 5 edities is de verkiezing van de West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar sterk gegroeid. Ook voor de editie van 2017 zetten alle 14 West-Vlaamse JCI-afdelingen samen hun schouders onder dit boeiend business project.

West-Vlaanderen wordt gekenmerkt als een ondernemende regio met een sterk netwerk van KMO’s. Het is wellicht wat minder West-Vlaams om ons daarvoor op de borst te kloppen; toch mag dat wel eens. West-Vlaanderen zit vol met sterke en innovatieve bedrijven. We wensen dan ook de sterkste ondernemers in de schijnwerpers te plaatsen. De verkiezing van de West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar is niet alleen een event. We creëren een uniek platform waarop jonge ondernemers zich kunnen profileren. 

De 14 West-Vlaamse JCI afdelingen stellen een commissie samen, die dit jaar wordt voorgezeten door de afdeling van JCI Waregem. De commissie stelt een jury samen uit ondernemende West-Vlamingen. De jury toetst de kandidaten af aan de pijlers die de basis liggen van de JCI beweging: Individu, Gemeenschap, Internationalisme, Business. Verder moet de kandidaat jonger zijn dan 40, een significant aandeel hebben in de onderneming, en natuurlijk in West-Vlaanderen wonen. 

Op donderdag 30 maart 2017 wordt uit vier finalisten de West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar 2017 verkozen. De verkiezing gebeurt door een jury samengesteld uit vertegenwoordigers van de West-Vlaamse privésector en werkgeversorganisaties. 

De West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar wordt automatisch geselecteerd om in april 2017 mee te dingen naar de titel van de JCI Vlaamse Ondernemer van het Jaar 2017.

concept by Impuls site by Yappa