Hall of fame

Bert Bernolet

Bert Bernolet (34) is bestuurder van de VZW Solar Zonder Grenzen, en van CVBA Energy Kiosks.

Zijn liefde voor Afrika en zin voor ondernemen combineert hij sinds een zevental jaar in Solar Zonder Grenzen. Met Solar Zonder Grenzen helpt BISZ gemeenschappen in het zuiden door zonnesystemen te installeren. 

Patrick Reyntjens

Patrick Reyntjens (40) is zaakvoerder van GEOxyz in Zwevegem. Zijn bedrijf is gespecialiseerd in hydrografische surveys, geofysische en geotechnische onderzoeken en het leveren van algemene support aan de offshore renewable energy bedrijven.

David Houthoofd

David Houthoofd (37) uit Lauwe is zaakvoerder van Aquality Protect. Dit bedrijf met 31 werknemers is gespecialiseerd in vochtbestrijding en isolatie in residentiële woningbouw. 

Jeroen Beeuwsaert

Jeroen Beeuwsaert is zaakvoerder van Beeuwsaert Construct (www.beeuwsaert-construct.be) uit Ledegem. Beeuwsaert Construct is een familiaal bouwbedrijf, gespecialiseerd in zowel agrarische als industriële gebouwen. Vanuit haar vestiging in Ledegem vertrekken dagelijks een 10-tal bouw-ploegen naar de verschillende werven, verspreid over de regio Zuid-Nederland, België en Noord-Frankrijk...

Stijn Stragier

Stijn Stragier is bestuurder van GeoDynamics (www.geodynamics.be) in Kortrijk. GeoDynamics biedt IT-oplossingen aan voor mobiele toepassingen, in het bijzonder in het segment van...

concept by Impuls site by Yappa